Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/mummiekelder.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734 Mooi artikel over onze mummies in AD en Stentor – Mummiekelder |het geheim van wiuwert | Friesland | Nederland | Europa

Mooi artikel over onze mummies in AD en Stentor

In het Algemeen Dagblad en in de Stentor-kranten is dinsdag 28 juli 2020 een artikel gepubliceerd over onze Wiuwerter mummies. Journalist/fotograaf Johan Nebbeling kwam op visite en onze gids Stephan Kurpershoek heeft hem alles over de bijzondere mummificering in (en rond!) de kerk.

Klik op onderstaande afbeelding om het complete verhaal te lezen. Kom de mummies gerust eens met eigen ogen bekijken en luisteren naar het interessante verhaal van de gids. In dit artikel staan de highlights, maar er zijn nog ontzettend veel meer interessante details die maken dat deze niet in doeken gewikkelde en gebalsemde mummies zo mysterieus zijn.

Het artikel dat op 28 juli 2020 gepubliceerd is in de kranten het AD en de Stentor.