Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/mummiekelder.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734 Tot nader order gesloten vanwege corona virus – Mummiekelder |het geheim van wiuwert | Friesland | Nederland | Europa

Tot nader order gesloten vanwege corona virus

Vanwege de corona-crisis gaan de deuren van onze mummiekelder sowieso niet eerder dan op woensdag 20 mei open. Het kabinet houdt de horeca dicht tot minimaal die dag en tot diezelfde datum moeten ook attractieparken, dierentuinen en theaters hun deuren gesloten houden. Dus ook wij als locatie waar je de eeuwenoude mummies kunt bekijken.

Hou het regeringsnieuws over het corona virus daarom goed in de gaten, wij zullen ons er op moeten aanpassen. Zodra de deuren van onze kerk en de kelder open gaan voor publiek zullen we dat laten weten.

Nieuwe openingstijden
Overigens hebben we dit jaar nieuwe openingstijden voor het bekijken van onze bijzondere eeuwenoude Friese mummies. Sinds dit jaar zijn we namelijk ook tussen 12.00 en 13.00 uur geopend. Check de nieuwste openingstijden op http://mummiekelder.nl/openingstijden/zodat je niet voor een dichte deur komt te staan.

Mummie presentatie mogelijk
Mocht je voor je schoolklas of vriendengroep of familie toch iets met de mummies willen doen: je kunt onze mummiegids Stephan Kurpershoek (info@mummiekelder.nl) altijd vragen om op een andere locatie het verhaal van de mummies te laten zien en te vertellen. Oud-leraar Stephan kan geweldig (uit)beeldend vertellen, mail hem gerust als je hem wilt inhuren om een presentatie te geven.