Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/mummiekelder.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734 Mummiekelder vanaf Pinkstermaandag weer open – Mummiekelder |het geheim van wiuwert | Friesland | Nederland | Europa

Mummiekelder vanaf Pinkstermaandag weer open

Vanwege de lockdown in verband met het coronavirus is de mummiekelder twee maanden gesloten geweest voor publiek. Op Pinkstermaandag 1 juni 2020 gaat het weer open, vanaf 10.30 uur. Er gelden uiteraard corona-restricties van anderhalve meter afstand houden én je moet tegenwoordig vooraf reserveren bij de gids van dienst.

De gids zal je dan inplannen zodat hij zeker weet dat er niet teveel mensen tegelijkertijd in de Nicolaaskerk van Wiuwert zijn. De openingtijden zijn dit jaar veranderd. Het is nu van 1 juni tot en met 30 september van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 10.30 tot 16.30 uur. In de maand oktober van 13.00 tot 16.30 uur.

24 UUR VAN TEVOREN RESERVEREN
Reserveren kan via info@mummiekelder.nl onder vermelding van naam, woonplaats en tijdstip waarop je de mummies wilt bezoeken. Telefonisch reserveren kan van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 10.30 uur, op telefoonnummer 06-23541465. Vanwege de coronareglementen is het verplicht om minimaal 24 uur vooraf je bezoek te reserveren via de mail of telefoon.

CONTANT BETALEN
Omdat er in de kerk geen pinautomaat aanwezig is, dienen bezoekers hun entreegeld contant te betalen. Entree voor volwassenen bedraagt 4 euro per persoon, voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is het 3 euro en voor kinderen tot en met 5 jaar is het gratis.